Saturday, January 14, 2017

Mr Zeeshan Full House Interior [Final Update]


Its been practically 2 months considering that we began this project, and also we're rather thankful with exactly how it has ended up. Here is a small summary of work done. --. Foyer. --. Entrance hall location includes a rock cladding of a yellow-colored shade studded with spotlights on the top of it which throw the light down. There is likewise a storage place where in vase can be maintained. A shoe shelf is made near the bottom with stainless-steel shoe baskets which offers the very least of the difficulties while saving shoes. On the side is a storage space unit which looks after coats, papers as well as other such energy products. A side dividers that separates the living-room from entrance hall is developed to add a showcase shelf with limelight on the top. --. Living Space. -----. Living room includes a long TV bottom cupboard which is solid sufficient to hold the weight of 5 adults as well as a 42" TELEVISION. Ahead right is a high unit that helps with the storage s
http://www.900house.com/interior-design-for-kitchen/mr-zeeshan-full-house-interior-final-update/

No comments:

Post a Comment